Op zoek naar een mooi paar schoenen in de juiste maat? Contessa is een Nederlandse winkel, waar je een enorme hoeveelheid schoenen kunt vinden. Zowel heren- als damesschoenen kun je hier in alle maten bestellen. Contessa verkoopt alleen schoenen van bekende merken, zoals Converse, Giorgio, Footnoes en Ugg. Op die manier weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Met drie fysieke winkels en een overzichtelijke webshop kan je hier altijd slagen voor jou of je kinderen.

Zowel heren- als damesschoenen

In de Contessawinkels in Eindhoven, Tilburg en Veldhoven, maar ook op de uitgebreide webshop, vind je modeschoenen van meer dan tien verschillende merken. De collectie richt zich zowel op heren als op dames, en heeft een stijlvolle uitstraling. Schoenen van goede kwaliteit zijn een investering die zich meteen uitbetaald in een betere pasvorm, meer comfort en een betere loophouding. De merkschoenen die je hier vindt zijn bovendien gemaakt van de beste materialen, waardoor ze erg lang mee kunnen. Zoek je nette schoenen voor jongens en mannen, of juist elegante schoenen voor dames of vrouwen? Bij Contessa vind je altijd snel wat je nodig hebt – en dat tegen de laagste prijzen.

Nieuwe modetrends vind je bij Contessa

Als het nieuwe modeseizoen weer begint, kun je bij Contessa de mooiste schoenen vinden van de bepalende merken. De smaakvolle collectie is samengesteld met het oog op luxe, comfort en betaalbaarheid. Voor jong en oud, voor casual en voor chique: bij Contessa vind je schoenen voor iedere gelegenheid. Koop je schoenen via de webshop, dan heb je die bovendien binnen enkele dagen thuis bezorgd. Daarbij krijg je een uitgebreide garantie, en heb je altijd de mogelijkheid om de schoenen terug te sturen als de maat niet klopt of het model niet helemaal aan de verwachting voldoet. Het vinden van mooie schoenen is dus nog nooit zo gemakkelijk geweest.